söndag 10 april 2011

5 fantastiska för dig som inte tror på kyssar

1. Det ökar ditt självförtroende
Kyssar gör dig lycklig och riktigt snygg. Nykysst och rödrosig, vilken combo!
2. Minskar stress och ångest
När vi hånglar släpper vi alla hämningar och befriar kroppen från spänningar. Vi slappnar av och sänker då vårt blodtryck, hur bra låter inte det?
3. Hångla är bra för tänderna
Långa, många och ofta kyssar motverkar hål i tänderna. Det är då salivproduktionen som ökar i våra egna munnar när vi utbyter saliv med någon annan, vilket resulterar i att vi skyddar våra egna tänder samtidigt som vi kan njuta av uppfriskande kyssar, inte mig emot!
4. Vi håller kroppen frisk
När vi hånglar utbyter vi massor av bakterier vilket leder till ökat immunförsvar. Kyssar stimulerar kroppens oxytocin och andra kemiska ämnen som hjälper till att motverka sjukdomar. Jag önskar jag kunde bota dig med kyssar.
5. Kyssar håller dig i form
Beroende på vilken intensitet så kan vi bli av med två till sex kalorier i minuten av att hångla, shiit pommes säger jag bara! Det är även vetenskapligtbevisat att kyssar kan både förebygga och bota problem-hy.
 
Mer kyssar åt folket, mer hångel och mycket mer pussar! Ni ser ju själva, kyssar är så mycket mer än vad man tror, samtidigt som det man tror är alldeles underbart :) puss på er!
 
Info: VR
Foto: Googlat

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar